April 2019

Hallo allemaal,

Ontvang een hartelijke groet vanuit Eldoret.

We zijn de laatste maand ingegaan van onze tijd in Eldoret. We zijn begonnen met het pakken van dozen en het uitzoeken van spullen. We proberen Nathan wat voor te bereiden dat we in Nederland gaan wonen en dat hij voorlopig zijn vriendjes niet weer zal zien. Het dringt niet helemaal tot hem door wat de consequencies zijn. Hij kijkt er erg naar uit om bij leven en welzijn binnenkort naar besse (opa Timmerman) te gaan. Als we langs het vliegveld hier in Eldoret komen vraagt hij vaak of ons vliegtuig er al is. We hopen op 16 april in Nederland aan te komen. Wij kijken er ook naar uit om familie, vrienden en bekenden weer te zien. Aan de andere kant is het ook best lastig om alles achter te laten. De mensen waar we een band mee hebben opgebouwd, onze honden en de poes. Susan, onze hulp heeft al die jaren dat we in Eldoret wonen voor ons gewerkt. We zijn aan het kijken wat de mogelijkheden voor haar zijn. Helaas zijn die beperkt, ze kan nauwelijks lezen en schrijven en daardoor mede daardoor weinig kansen. Wilt u meebidden dat we iets voor haar kunnen vinden zodat ze haar gezin kan blijven onderhouden. Wilt u ook meebidden voor een goed afscheid. Dat we het werk goed mogen afronden en overhandigen zodat collega’s het werk kunnen voortzetten.

Hartelijke groet,

Dick, Hilda en Nathan Malaba

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to April 2019

 1. nelle says:

  Beste Dick en Hilda,
  Zou het mogelijk zijn om met jullie per email in contact te komen? Hoop namelijk zelf a.s vrijdag voor vrijwilligerswerk naar de Kawangare sloppenwijk in Kenia te gaan.
  Alvast bedankt!
  Hartelijke groet,
  Nelle

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>